sábado, 29 de octubre de 2016

Logica absurda a natiei romanesti 2016

Unde sunt acei absurzi ai natiei romanesti care cer altora (in afara lor insisi si a favoritilor lor) ca la angajare (fie ea "angajare politica") pe lângă institutionala "dovada a nevinovatiei" denumită la modul curent, "cazier judiciar", persoanele ne-suferite de ei, sa mai producă o "dovadă a nevinovăției" paralelă "dovezii de nevinovatie" institutionale.
Dovadă mai clară ca asta, ca așa de multi co-nationali de-ai nostri gandesc cu orice altă parte a organismului, in afară de cap, nu există. 

De ce nu își aplica lor insisi (mai intai) o asa ineptie, de ce nu cer aplicarea ei pe cazuri precum ponta, iohanis si iata că, mai nou, noua "relatie" deschisa intre candidata Hilary Clinton si FBI ?

Pe absurda logica original romaneasca, aplicata Elenei Udrea din 2014 ca o condamnare publica fara legatura cu legitima condamnare pe care in vreun viitor ar putea sa o dea (sau sa n-o dea) institutia judecatoreasca, pe aceeasi absurda logica, ar fi trebuit ca Iohanis sa fi abandonat candidatura in 2014, dupa cum Hilary Clinton ar trebui sa si-o abandoneze pe a ei, acum.

Numai ca, existand pe lumea asta o majoritate "sanatoasa la cap", se stie ca, de cercetat, cercetam inclusiv Universul, dar nu se ia niciodata in consideratie ceea ce cercetezi, ci ceea ce descoperi.
.
In masuri diferite (dupa importanta pe care o prezentam in Societate), fiecare dintre noi oamenii suntem cercetati, atata vreme cat existam.
Doar cand lumea inconjuratoare noua capata siguranta ca "am dat coltul", abia atunci vorbeste sincer, zicand ceva de genul "Dumnezeu sa ierte, c-a fost  o buna persoana".

De ce insa aceiasi care nu admit Elenei Udrea, isi admit nici lor si admit favoritilor lor?

Nu ar fi normal sa le creasca acestor duplicitari urechile, dupa cat de magar le este "caracterul interior"?

No hay comentarios:

Publicar un comentario